innebandöö

Oj nu blev det många inlägg på raken (2 st), men jag måste bara berätta om gårdagens vinst mot f-92! Den här gången möttes vi med samma förutsättningar och resultatet blev då 14 - 3! Kändes jävligt skönt. Kan inte säga att vi spelade bra men stundtals så var det bara WOW liksom! Vi klarade det bra utan M-O och Johnny dessutom! Eller aaa, nästan iaf! I pauserna var det mest snack om den blåa färgen som fortfarande satt kvar på mina öron och lite på benen & armarna. Eller om Anna Brynö och en viss kille... Men annars så! haha :D

           

yeah

Igår hade jag och Amanda ingenting att göra, så vi bestämde oss för att måla oss helt blå som smurfar! Som jag även var på avslutningsfotot. Det tog ett tag att få på sig all färg. Till slut var den på och smurfarnas äventyr kunde börja!
Först spelade vi lite innebandy Sen cyklade vi litegrandDet började regnaSen vet jag inte vad som hände, men bilden vart cool iaf 

hahahaha, det var våran lilla smurfdag! :)

:)

Titta vilka fina vänner jag har :)

image37

bra!

Sitter här hos Soffannn. Vi har haft födelsedagsmiddag för Amanda :) Grattis igen! Jag tänkte att jag skulle få komma hem någon gång idag, eftersom jag har känt mig sjuk och trött hela dagen.. men nej jag får tydligen vänta tills imorgon bitti. eller aa jag kommer komma hem kl 03.00!! Varför bor sofia på landet fööör??! aja supertrevlig kväll!

Långt ner i djupetepetepetetette en FISK jag SÅG! OCH DET VAR DU! (sofiaaaaaaaaa)

Amanda har förresten en otrolig förmåga att bara försvinna sådär?! liksom va? haha :D


17 år!

GRATTIS AMANDA!!!!


image36

mamma

Jag ser att en smörkniv liksom har kladdat sig fast på diskbänkskanten.
Jag: Åhhhhh... kolla smörkniveeen!
Mamma: Det är skagenost, säger hon belåtet medan hon knaprar på sin skagenostmacka.

hahaha IQ!! still a smörkniv!

hihi

image25

headache

Ont ont ONT i huvudet HELA dagen! Måste bara säga att Andra Avenyn är så jävla brrrra (sofia och hannalisa KOPPLA DÅ) hahaha!! Gå in på www.svt.se/andraavenyn sen så klickar ni er vidare till SVT play. Där kan man kolla på alla avsnitt!!

image24


buäh

HÅRT gympass idag och nu ska jag vidare på träning IGEN! Är såååå jävla seg! vi hörs å sässs

FOTBOLL

Idag hade jag min första fotbollsträning efter mitt allt för långa uppehåll! Det var riktigt kul faktist, men nu handlar det bara om att skaffa sig tiden, det är där skon klämmer helt enkelt! Vi hade inga tränare idag eftersom att alla var på ledarmöte. Cissi fick ta ansvaret... och då vet vi ju hur det går.. Nej men det funkade bra till en början, sen måste jag säga att det spårade ur haha.

image23
Saknar de här tiderna!!

as

Min lördag var U N D E R B A R (förutom en grej, som inte behöver dras upp en gång till!)
Det var då en Cissi som stod för båda sakerna, haha. Mitt gamla lag ddff hade lagfest och jag fick självklart komma hem till cissis crib jag med. Det var jättetrevligt, men när jag väl trodde att festen hade börjat så drog alla hem!? jag ba WHAT?! liksom! Aja, sjukt kul kväll med er tjejer :)
              
Hannie & Joffa            Cissi - Värden              Nyktert?                 Alanya-dansen?


 

Meningen var att jag skulle skriva ett inlägg om Sofia Torstensson som jag håller kär. Men idéerna tog slut och Sofia är alltför ivrig för att vänta så här kommer ett utkast!


 6 snabbisar med Sofia
Fisk / Tove
Hemmakväll / Utekväll
Chad Michael Murray
/ Seth Cohen
Allsvenskan / Danska Ligan
DJ Tove / DJ Tjuw
Timbaland / Justin Timberlake

Kärt barn har många namn, listan nedanför kan bara tyda på en sak?
Sofia
Torstensson
Soffan
Fia
Soff
Torsten
Fisk
Knoppen
Puttefia
Soppa Torskensson
Soffen
Babe
Torsken
Bebito
Torre
Snygging
St. Lars
Torskensson
Soffi-Propp
Miss Zitron
Gullet
Torran

Sist men inte minst bjuder jag på en underbart snygg och het Sofia!
image21


 

Fredag

Jag och pappa vart ensamma hemma! Och som vanligt så passar vi på att lyxa till middagen lite extra just därför! Jag gled sen vidare till Frida för att kolla på Idol och träffa vänner:). När jag kom hem möts jag av en överdrivet glad mamma(bevis på att hon hade varit på vinprovning). Vi drog ner till den eftertraktade puben här i BB, där träffade vi Pappa, Erik, Christer och Åsa. Dom hade också hunnit fått i sig en hel del alkohol. Alla (utom Erik) satt där med världens träningsvärk från igår när dom var på box-pass. De skulle ställa sig upp och visa de olika sparkarna och slagen. Inte en gång, utan 5 gånger per person!! Det bjöds också på en hel del fräckisar! trevligt trevligt! Imorgon är det lagfest med Danmark! taggtaggtagg

image20


YEAH

Jag är stolt över mig själv! Gjorde prov på Algebra & Ekvationer idag. ALLA RÄTT!!!!!!!!! (ryggsäcken kastas upp i luften.. koppla!!)



Lite av helgen som varit förutom skumpartey(tänkte jag skriva! hahaha. Kom sen på att helgen börjar ju imorgon :O!!)



VÄRT

Vart tog den söta lilla flickan vägen?

http://66.7.210.118/%7estenstur/nyheter.php?id=3342

bu

Så var man sjuk då! Halsen ömmar och näsan rinner. Jag tror att jag har en liten aning om varför....

Det började i lördags: Stod och köade till skum i mer än en timme. Klädsel: korta cityshort och tunn höstjacka. Hiskligt kallt. Drar sen in på dansgolvet, dansar och sjunger/(skriker) i 4 timmars tid.
När sen klockan börjar närma sig 2 snåret så ska jag och Sara knata oss hem i 0 gradigt väder alldeles skummiga! Fy bövelen va kallt det var! Jag bestämde mig för att duscha när vi kom hem. Visst, jag verkligen älskar att duscha sådär varmt så att det bränns. Men vafan 55 grader kanske är lite väl mycket? Inte visste jag hur man sänkte värmen heller haha! Ganska kokt kräfta kunde man kalla mig sedan.



Vaknar morgonen därpå med en lätt bristande röst. Sen bar det iväg mot Alunda och Olandshallen där vi skulle spela säsongens andra match. Under matchen lyckades jag med kanske 5 st målbrottsliknande skrik. "FiIiIIIiiIIiiinns SaaaaAAAaAaaAaAAaarg!!!!!" " Kolla Miiiiiiiiiiitttten!!!" Vi vann med 4-3 till slut och som vanligt bjuder Frötuna på spänning!

På söndag kväll åker jag och Island till Sunnersta för att träffa våran saknade amandisen. Trevlig kväll med många skratt! Och nu sitter jag här och är sjuk :(


OBS!!! en exklusiv intervjuv med Tove Arwidson även kallad "The One" kommer inom kort ENDAST publiceras här på http://tovearwidson.blogg.se


Hanna Lisa vid tangenterna.

Tja!

jag ska skriva ett roligt inlägg nu enligt Tove och Amanda men det går inte. Vad jag än gör så blir det bara fel.

Vi gör såhär, " HÄR KOMMER PAPPA!"
nu får amanda ta över och fortsätta detta fina inlägg. but trust me, i'll be back!!!
"Sikken ära!!"

här kommer alltså jag, Amanda. Tove och Hannalisa bestämde sig för att inte stanna i vackra Sunnersta längre, så hipp som happ fick jag ta över detta otroligt genomtänkta inlägg. Jättefint.
"Oj, vad rädd jag blev!"

seriöst, jag pallar inte det här. TOVE, du får fortsätta skriva om du vill... För det här blev inte ett dugg spännande... Beye

taggning

tagga tagga tagga!!!

skum ikväll, kan bli rätt värt faktist! Alex Moreno för faaaan!! :D

skummm


rubrik

Klockan var ställd på 06:40 för att hinna med bussen som gick 07:45. Den ringer 06:40 men jag snoozar och lägger mig i sängen igen med mobilen i handen, vaknar av mig själv klockan 07.08 (tror jag) går och gör mig i ordning. När jag väl kommer ner upptäcker jag att klockan på micron är 08:20, liksom när fan hände detta? Weird morgon hur som helst!

Slutade klockan 12 som vanligt på fredagar! :) Hade utvecklingssamtal efter skolan, gick oväntat bra! Sen drog jag och pappa ner till stan och köpte lite grejjjjer. Mötte upp hannalisa och vi gick och träffade amanda som ska spela sm hela dagen imorgon! LYCKA TILL TJEJEN!!!
Sen kilade jag och hanna hem till mig för att keka och chilla lite. Sen drall Sofia och Kerstin in och vi förpartade lite! Drog sedan in till stan för att (oväntat) hamna på muf! haha! Där var det allmänt mysigt! :D
Min dag i helhet har varit asbra! Väldigt lång? haha :D


leeeeedig

Woho ledig idag! Eller aa hemstudiedag.. men vi får se hur det går med det.
Soffan torstensson kommer förhoppningsvis snart och kikar med mig på A walk to remember, superbra film!
Sen är det väl träning ikväll. Det börjar faktist kännas lite mer seriöst nu, skönt! Kan bero på mig själv också? haha..

Fan, det är svårt det här med att blogg, hände inte så mycket igår. Först var jag i skolan (dokumenterat i bilder nedan). På kvällen drog jag och pappa till kusin Johan som fyllde 26, tiden går så jävla fort! Nej nu ska jag nog försöka käka frulle!

        
              

värdelös!

jag lyckas inte idag heller!!! Nu är klockan liksom 21:59, och jag har inte käkat ännu! jäla skit
aja jag är ledig på torsdag, får ta igen sömnen då! :)

Min Klass

Min klass 07/08

klassen


Översta raden fr.v: Jens, Marie-Louise(Molly), Mikaela, Jenny(slutat), Elin, Jennifer(slutat), Cecilia(var där en dag och lyckades komma med på klassfototo. Mina vänner, DET är skillat), Fatima, Emil
Mellersta Raden fr.v: Linn, Josefin, Lisa(slutat?), Erica, Jag, Konrad(korre), Rebecka, Paolo.
Nedersta Raden fr.v: Ola, Camilla, Danne, Sanna, Tilda, Kalle, Marika

2007-10-09

"NIX!!! N-I-K-S!!"



Dagens Schema:
09:00 Dagen startar ovanligt bra med spanska
10:00 Reflektera över Renässansen
11:00 PH-Samtal
11:30 KRUBB (Dagens höjdpunkt)
13:00 Föreläsning om stryketräning, kan bli vettigt kul
14:00 Träna på nya svingen i kåbotältet med Johan och Konrad
16:00 Mamma hämtar och skjutsar hem moi
16:20 Powernap
16:30 Matteplugg
18:00 Middag
20:00 Träning i Sävja
21:30 Dusch (45C det ska riktigt ånga om en när man kommer ut!)
22:00 Läggdags, nu ska jag ta mig i kragen och verkligen ligga i min säng då!

Förresten drömde jag läskigaste drömmen inatt!!! Vaknade kl 4 och låg sen klarvaken i en hel jävla timme!
Men tyvärr så kommer jag bara ihåg hur mamma klippte av en kroppsdel i taget av mig, och hur hon sen sydde fast mina fingertoppar på handen igen, haha! Asäckligt! Jag bara låg där och kunde inget göra eftersom jag inte hade några ben, men helt plötsligt kunde jag springa iväg?
Varför drömde jag då det här? Låter som att min mamma är värsta hemsk haha! Men jag syftar nog på att det är filmen Touristas som jag såg med Anna i helgen.
Tjingeling


tjött

gaaaaaah jag är så HIMLA trött!!!!

"A walk to remember" en film jag rekomenderar STARKT!!

anna-panna med körtel-feber

Super-fräsch anna på sjukhuset!
amen jag gillar dig ändå ;)

anna sjuk

gott

  • Nyby Ibk - Frötuna IBF:U  0 - Visst vi vann, men vafan inge vidare ( och jag älskar sofia som med 45 sek kvar drar in bollen i mål)

  • Sten Sture BK - Järfälla  5 - 4 (hmm 5 - 5? bollen var trots allt inne!) men Sture bjuder på kul spel som vanligt!

  • Gamla Uppsala SK - Danmarks IF   1 - 4 Ännu ett steg närmare allsvenskan! En extra eloge till landslagspelaren Sofia Fors som spelade sina första 15 min i Div 1 idag!

nyklippt

hjälp :)

före efter
        före                                                              efter        

Stort blått hus



Hallå hallå.. Jag heter Amanda och Tove sitter i gungsto-LEN. Hannalisa, Sofia och Linn sitter där oppe och vi sitter här alldeles ensamma i den dunkla källarn.  Helt ofattbart hur dessa i vanliga fall väldigt snälla människor hade mage att bara köra ner oss sådär. För högljudda sa dom. Bittert. Men hur som haver, dags att berätta lite om huvudpersonen i denna blogg, som inte helt oväntat är min käre gode vän TOVEEEE.... ARWIDSOOHOHOON!
Hon är en väldigt fin människa, inte bara på utsidan. Tro det eller ej men hon är som en ängel som dimpt ner i mitt liv denna sommar! Mitt liv blev så mycket vackrare och ljusare från första stund vi sågs. Åhusparken var stället! Och dit lär vi återvända ännu en gång för att fira våran djupa vänskap.
En grej jag dock upptäckt nyligen var the fact that hennes hus i själva verket var ljusblått. Hur tufft som helst. Och huset är sig är som en lång saga i drömmarnas värld. Förtrollande! Så vill ni komma förbi är det bara att slå en pling, Tove fixar guidad rundvandrig lite titt som tätt. You won't regret it. Det gjorde iallafall inte jag.
Dags att säga hejdå, dags att säga hejdå! Tove skriver mer inom kort, det kan jag lova!
Vid tangenterna, Er tillgivne Amanda. (amandalinnea.blogg.se)

image1


RSS 2.0