hahahahahaha

Anna: Vill du ha päronsoda eller cola?
Tove: RAAAAAP
Anna: Päronsoda? Okej!

Slagsmålsklubben - Kom Igen Kommisarien

Neej, jo jag hörde vad han sa, eller jag hörde att han sa nånting.. men jag lyssnade inte. Så då får det va!

KOM IGEN KOMMISARIEN


hänt en hel del va....

1. DM-GULD!

2. SEGER FÖR FRÖTUNA IBF MOT TIUNDA EFTER 5 FÖRLUSTER!

3. SEGERVISAN FORTSÄTTER OCH DET BLIR VINST ÄVEN MOT ROSLAGEN!

4. ÖVNINGSKÖRNING FÖR FÖRSTA GÅNGEN!

5. FRI FRÅN TANDSTÄLLNINGEN!



1. Det vankades DM-Final mot BKV Norrtälje, och ganska väntat tog vi hem det. Med 2-0 dessutom. Vägen dit var en dans på rosor, helt obesegrade! Det tråkiga var att jag inte fick spela finalen som jag sett fram emot. Bara att erkänna att jag inte var på topp de två träningar som vi hade innan finalen. Måste dock tilllägga att den ena träningen hade jag inte ett enda skott på mig. Så aa jag vet inte om det var så rättvist.. Men Johanna är helt klar jätteduktig och förtjänade det! Jag får helt enkelt vara nöjd med att ha tagit oss till final :)
Torbjörn satte på mig vit-röda matchkläder och jag förklarade bestämt att jag bara hoppar in om det är KRIS! Så där stod min mormor och morfar uppe på läktaren och såg på när jag satt och värmde bänken och blandade saft i 45 minuter :) SM nästa då! De é ba o ladda om!

2. Jadu, jag vet inte vad jag ska säga.. Laget har inte vart på topp, känns som att ingen velat tillräckligt. Men den här matchen kändes helt rätt. Jag satt där i omklädningsrummet och helt plötsligt så kliver Charlotte Dufva in genom dörren! Åh, vad glad jag blev! Hon skulle göra sin serie premiär för säsongen, hon är så stark! :) Vid matchstart ser jag gammelmoster* Mary mellan mamma och pappa på läktaren (*farmors syster). Hon log mot mig och hur glad jag blev går inte att beskriva. Mary har haft det jättejobbigt då hennes två närmsta har gått bort inom 2 år. Farmor (hennes syster) och hennes man. Så allt jag vill är att hon ska vara glad. Vi vann matchen med 3-0, efter ett mycket bra jobb från alla!

3. Bilarna åkte mot Norrtälje där Roslagen väntade på att vinna över oss. De hade verkligen underskattat oss efter att de vunnit med 4-7 i förra mötet. Vi däremot gick in i matchen med helt rätt inställning och många otippade målskyttar! Johanna ( vem hade trott det? ahhahaha), Linnéa, Therese och Ingrid. Okej Ingrid har gjort mål i varje match hittills eller som hon själv uttryckte det. " Jag har gjort mål i varje match! Eller iaf alla dom jag spelat!" haha va dåligt att du inte gjorde mål när du inte var med! Vinst med 3-4.

4. Jag och mamma ägde Bilprovningens parkering ikväll. Nu har jag lärt mig att bromsa, gasa, växla och blinka. Det är det där med att starta bilen som är det svåra! Men jag äger ändå!

5. 16/01-08 Datumet jag trodde att alla skulle minnas. Jag har gått omkring med ett töntleénde på läpparna ända sen dess och har ännu inte stött på någon som sagt: " men WOW du har ju tagit bort tandställningen!" . Istället har jag fått höra av mina närmsta vänner att " men vadå den tog du ju bort för länge sedan?" Till och med min faster drog den idag! Eller "det är ju ingen skillnad, men det vart snyggt!" hahahaha, jaja nog från mig nu ska jag sussa.



Jag avslutar med fyra super söta små killar!
image83

cHill med fRill

Vad säger ni?

image82

Anna Östling

Anna, du äger mig.

image80

!!

Okej, spana in min blogg! Hur sjukt snygg är inte den?
TACK ERICA TACK TACK TACK!!

Jag har varit lite trög med att skriva här, men det har hänt en hel del sen sist! En vecka i Lofsdalen. Mycket bra skidåkning! Ett minus var ju att man inte såg toppen på hela veckan. Dimma som fa-an! Det var lagom kallt också, jag blev tvungen att skrapa bort frost från glasögonen? Ni som har valt företag som inriktning kan ju tillverka en google-skrapa! Precis vad alla behöver, iaf jag! Jag bodde med Annas familj, ett mycket trevligt gäng det där! Maten var gudomlig, jag har aldrig ätit godare mat! Det va renfilé på älgfilé på fläskfilé och aa you name it! Jag skaffade mig en skön träningsvärk också, låg som köttbullen anja i svängarna ;)

Tack för en underbar vecka med dig anna! <3

Jag får inte nog av min blogg, den är så snygg! :):)


RSS 2.0