sverige suger

Jag känner ingen glädje över att Sverige är i EM. Lettland förtjänar det nästan mer! Ingen som håller med mig?


image70
Den enda som var bra idag var Zlatan Ibrahimovic

Tack och hej, leverpastej!

Futsal

Dagens match var nog den mest dramatiska jag någonsin varit med om. Det delades ut 7 gula och 2 röda sammanlagt! Varav vi stod för 3 gula och 1 rött. De gula korten från vår sida visades för att vi skrek: MEN VAFAN DOMARN!!!! och liknande.. Så en i varje lag fick gula kort i varje situation nästan. Elina fick damp på en tjej som varit jobbig exakt heeela matchen, och det slutar med att hon slår tjejen som sedan slår tillbaka. Elina vänder då ryggen och ska gå därifrån när hon får en spark på benet! Tobbe rusar in på planen, hahah! En kul syn! Vi tog iaf hem matchen med 5-2! Danmarks IF F-91 och BKV Norrtälje F-91 har genom alla år varit fiender. Visst, alla lag är fiender med varandra, men inga kan nog mätas med oss, haha! Det har visats gång på gång att vi är ett snäpp vassare än dom! Med alla gruppspelsmatcher vunna, ligger vi 1a! YEAH!!

Wallmans

oj oj oj oj oj säger jag bara! Det här var så jävla bra! Högt över min förväntan!

Efter att ha suttit i knappt en timme i bilen mot sthlm så är vi äntligen framme vid Wallmans. Vi blir ledda utav en tjej i rätt så utmanande kläder (haha) till vårat bord. Kan tänka mig vad mormor och moster tänkte just då, hahaha kan också tänka mig vad morfar tänkte på! hahaha!! Nej men sedan kommer våran servitör. Tänk er Johnny Depp i Pirates Of The Carribean fast tusen gånger snyggare! Det går inte ens ju, men tydligen. Där stod han i endast en uppknäppt väst och svarta bralls, jag dog! Men det kommer meeer..... Medan första låten är igång ställer han sig bakom mig och typ masserar mina axlar i smyg! Asförvånande! En servitör gör väl inte så, eller? Det är inte slut här heller! Han hade världens bästa röst också! Hjälp vad bra han sjöng... Nog talat om mannen i mitt liv.

Morfar fyllde som sagt 80 år. Han fick ett rosa pärlhalsband att ha runt halsen hela kvällen, såg lite småtöntigt ut men samtidigt lite gulligt. När det började närma sig slutet blev han grattad på ett alldeles speciellt vis. 5 tjejer i hattar som liknade tårtor på sig kommer in och sjunger för honom. Haha, han såg ut som fisken i vattnet! Nöjd som fan!

Showen var så jävla mycket guld värd! I en liten del av den så var det lite läskigt och alla klädde ut sig till spöken. En tjej gick liksom helt hackigt som hon i The Grudge ungefär, såg iaf asläskigt ut. Hon gick närmare och närmare mig och när jag sedan tittar bort så tar hon tag om min hals och stryper mig nästan! Jag har aldrig varit så rädd. Den reaktionen fick mer än 150 pers avnjuta :). Alex jobbade också där, han som var med i idol för kanske 2 år sen ni vet? Haha han var bögigare än någonsin! Men jag gillart, om jag nu får säga så hahaha.. Det var också en råskön dvärg med! Äh, nu orkar jag inte skriva mer.. Lägger in lite pics istället! ciao

                          

Den här bilden får avsluta kvällen, morfar var tjött och pappa var på pickalurven

image69

Wallmans

_______________________________  
Meny Cabaret  
Kräftpannacotta toppad med skaldjur, äpple och dill, serveras med västerbottenostgratinerad smördeg 
*
  Knaperstekt ankbröst med philadelphiaoststuvade äpplen, varm potatissallad med saltkokt potatis, soltorkade tomater, kapris, lök, dijonsenap och basilika
*
Wallmans Gottebord  
469:-  
_______________________________

Ovanstående ska jag äta ikväll! Min familj och mina kusiners familj ska ta med mormor och morfar till Wallmans ikväll. Jag vet inte så mycket om det, men det ska iaf vara någon show och mycket god mat! Vad jag har hört så är det artisterna (skådespelarna) som serverar också!


Gratts Morfar på 80-årsdagen!
image55

rubrik

AMANDA VAD FAN HÄNDE MED INTERVJUN?!

image54

träning

Ni kan från och med nu kalla mig för Tove "Sållet" Arwidson.

yes!

Aha, då var man tillbaka i laget igen då! Lirade min första match i futsal ikväll. Vinst med 7-1 mot UIF! Mycket bra match! Blev därför inga svettiga 40 minuter för mig inte, målvakt som jag är.
Appropå ingenting så ska jag på Fotbollsgalan på Hovet imorgon! Kan bli värt! :)

image53

buhu

Jag har alltid sån jävla tur! Visst?


PARTY

Måste dela med mig av de två hetaste partydängorna just nu!


 

tja

Är sämst på att uppdatera, jaaaaag vet! Måste bara publicera dagens citat! Carl är alldeles crazy eftersom att han ska på Mika på annexet ikväll, Jossan som också ska dit säger då: Carl du borde "avmikatisera"dig! haha kul enligt mig!

Carl innan han rakade skallen och tog bort rälsen!

image52

Kolla bara


Någon annan här

Hejsanhejsan, känns lite trist att Tove är så jäkla dålig på att uppdatera. Så varför inte bara ta saken i egna händer, tänkte jag! Nu ska vi se här.. Jag vet ioförsig inte vad Tove har haft för sig under dessa dagar.. Det jag vet är att hon pratade i telefon med mig igårkväll och då visste hon inte vad hon skulle hitta på för något. Inte ville hon följa med mig dit jag skulle heller, nej nej... Får väl hoppas att jag kanske kan få träffa na' lite ikväll, för nu börjar jag längta efter henne som bara den! Tove är nog världens roligaste, finaste, snyggaste, snällaste och mest perfekta människa jag någonsin har träffat. Hon är den optimala.
Nu ska jag inte skriva mer, hejdå! :)
slå mig inte tove.... grönsak:)

RSS 2.0