berit silverstråle?

Vem är du?
Någon som har en aning om vem det kan vara? Alla tips är bra tips! Jag har ju dock mina aningar....

Berit Silverstråle

Lilla Tove ligger och har feber, inte bra! Krya på dig vännen!

Eftersom jag är frisk som en nötkärna kan jag ta och skriva lite här!

Ni har väl alla hängt med och sett att Kronprinsessan Viktoria och Daniel har gått och förlovat sig!? Visserligen har dom varit tillsammans nu i 7 år så det var ju på tiden, men det är fint med bröllop ändå! Jag önskar dem alla lycka!
Dock är det en sak som jag har tänkt på ett tag... Är inte dom lite lika varandra? eller? det kanske bara är glasögonen som gör det... Hur som haver, GRATTIS!



Nu är det dags för lite lunch-mys! På menyn står det soppa så det är väl bara att försöka behärska sig medans micron värmer upp min Kelda Tender Tomato soppa!

Kyssar från eran
Berit Silverstråle



Biolördag



På lördag ska jag och min fader gå och se den här filmen. Blev helt till mig när jag såg att boken skulle bli film! Kan lätt vara en av de bästa böckerna jag läst. Och när jag kollar på trailern till filmen så ser skådespelarna ut som jag tänkt mig dom, särskilt Lisbeth! Ruskigt bra.

Som de flesta vet så har jag legat hemma med feber sen i torsdags och den vill visst aldrig ge sig. Har 37.5 nu vilket inte ens känns med tanke på att jag har haft 39.5 innan. Har kanske halsfluss så även om febern lägger sig så vet jag ej ifall jag kommer till skolan imorgon! Får se helt enkelt.

Idag är det exakt 2 månader tills jag fyller 18!!

Berit Silverstråle

haha wow, det var det lösenordet jag trodde!
Ja, då har alltså jag också hittat hit. Ska vi göra det till en liten tävling kanske? Alla får gissa vem jag är...?
Aja, Tove, my love. Kan du inte vara en raring och börja uppdatera lite här? COME ON!

Sitter och diggar till Jennifer Hudsons Spotlight, visserligen ingen dunderhit, men det är så kul att sjunga med i HoHoo & HiHii delarna.

NOG OM MIG
       by the way, apropå förra inlägget, eller något där innan. Han till vänster är GORGEOUS! mummma!

Lots of love
Berit Silverstråle

tjänna tjänna du är för ful

det går bra nuu,,, eller gör det de ellerrrlee
sitter här hos erikperik med lite popcorn, cola och tvspe   itzzzz najzzz

Som  ni ser så är det tydlige fritt fram för dom som vill att gästblogga här.

Flo-Rida - Right Round är nog lite för sönderspelad här just nu. sjukt bra låt. Någon som är bra på genetik och genteknik får gärna höra av sig till mig

Tjuuw behöver damma

Mum mum mum mum mah Mum mum mum mah poker face.... lalala! Helan går sjung hopp faderallalej.. Wallander på tv, bilfärd i mörkret. Satt i baksätet och trängdes med Tove och Ginette till all möjlig musik. mjnhbgvfwsdfghjk. Brist på saker att skriva. Men med tanke på att Tove aldrig själv uppdaterar så måste ju jag ta tag i saken. Jag är nog en av de 9 läsare Tove har varje dag. Konstigt att dem ens tar sig tid att gå in på denna igendammade blogg, eller? Fram med dammvippan! =) Men det fick som sagt bli mitt jobb eftersom att Tove inte verkar ha någon lust. Vem gillar att städa egentligen, dammvippa liksom? HALÅÅÅÅ?!?! :O Nej nu tänkte vi mysa vidare med wallander. Han är bara fööööör härlig! Gubben då ;) jummiie <3 För att inte tala om han till vänster. Men skånska, vad är det för dialekt egentligen? Jag vet itne vad jag tycker om den..... Vad tycker ni? Have a nice alla hjärtansdag, det lilla som är kvar av den!
/En anonym gästbloggare


 


RSS 2.0