:/

För er som inte visste att jag har glömt min väska på ett tåg så vet ni det nu. Den blev tyvärr inte upphittad av någon god människa.. Så inga bilder från mig på ett tag! Idag ska jag till tandläkaren och efter det tar jag bussen hem till Anna för lite guitarhero och plugg! Just nu är det sjukt mycket plugg i skolan, vet inte var jag ska ta vägen. Ingenting gör mig motiverad heller! Aja nu ska inte ni behöva höra mer depp ifrån mig!
Något som skulle göra mig gladare vore om ni läsare börjar kommentera mina inlägg, blir så mycket roligare att skriva då!

Dagen

Det ville sig inte!

nyhetsbildSten Sture mötte tidigare idag Alunda i division II , med sitt U-lag.


Dagens match, i den uppländska dam tvåan, mot Alunda IBF kunde ha börjat bättre, de tar ledning efter bara 14 sekunder! Sture tjejerna lyckas att göra en snabb replik med att kvittera drygt en och en halv minut senare.
Det är Hanna C som skjuter i mål efter ett frislagspass från Towe.
Sture tjejer fortsätter att skapa chanser framför Alundas mål men får inte till något riktigt avslut.
Istället så lyckas Alunda göra sitt andra mål efter knappt nio minuter, de kontrar efter ett felpass i anfallszon av Sture tjejerna. De sista 10 minuterna av perioden fortsätter Sture att trycka på mot motståndarnas mål men lyckas inte att få till något mål.
Andra perioden ser i princip ut som den första Sture tjejerna kämpar vidare i Alunda zonen utan att lyckas få till något mål. När sedan Malin i mål skadar ett finger, så får vi sätta in Olivia i mål medan Malin plåstras om, och vi har oturen att göra självmål innan Olivia ens har fått röra vid bollen. Innan Malin har kommit tillbaka i målet så hinner Alunda även att göra sitt fjärde mål.
Under hela tredje perioden trycker Sture tjejerna på mot motståndarkassen, men bollen ville inte leta sig in bakom Alundas storspelande målvakt.
Slutresultat: 1-4. Därmed såg Alunda till att Sten Sture U inkasserade sin andra förlust!
I Sture förtjänar Michelle, Fanny och Hanna extra beröm för dagen.


I den andra matchen så slog vi frötuna med 5-1! Mycket rolig match! :)


Ruttet

Gårdagen var hemskt rolig! Kan inte ladda upp några bilder pga en väldigt tråkig händelse imorse... :( är på rätt dåligt humör just nu, men ska nog dra till andré med anna och adam lite senare. Blir tidigt ikväll eftersom jag har två matcher imorgon!

Matchinfo: Sten Sture BK U - Alunda IBF

Serie:Damer Division 2
Matchnummer:08-17-220-21
Datum:2008-10-19
Spelplats:Allianshallen A
Publik: 
Matchstart:10.10
 

Matchinfo: Sten Sture BK - Frötuna IBF

Serie:Flickor 17/16 (91/92)
Matchnummer:08-17-610-7
Datum:2008-10-19
Spelplats:Allianshallen B
Publik: 
Matchstart:20.10
 

wi

Snart ska jag åka ner på stan och ta en subba på subban! Sen blir det en sväng förbi cykel&skidstället, där jag ska prova bralls! nu kommer ni förmodligen inte höra så mycket mer från mig idag.. men imorgon! då blir det uppdatering! puss på er!

helgen

Imorgon ska jag och co till Erica som bor sååå mycket på landet! Kan bli en upplevelse... Dagens dilemma var vilka skor man skulle ta, tänk om man måste gå i lera? Nej men nu ska vi inte vara såna, hahaha.

Vi ska iaf käka tacos och spela tv-spel all night long, all night, aaaaall night long (8)! Rock Band, Guitar Hero, Singstar, Eye toy osv! FETT KUL det kommer bli :)
Blir till att sova över där och sen när jag kommer in till stan på lördagen så ska nog jag och Linn gå och sola. Känns som att det är dags nu.. Vill ju att folk ska se mig när snön täcker stadens gator.. hehe.. Vill även hinna med att se när Sten sture lirar 15.30 i allians!
Lördagskvällen blir nog rätt lugn, hörde talas om att jag skulle festa men naaej har match på söndagmorgon kl 10.10 så blir nog hemma!

Hoppas ni får en bra helg! Det kommer jag få! Uppdaterar mer under helgen :)


anna är cool? naat

Det är inte klokt hur sjukt otränad jag är! PS. anna tror hon är cool?


Innebandy

Ska snart sätta mig bakom ratten och hämta upp lilla Lisa för innebandy! Ska bli kulkul, är dock lite trött, men det blir nog bra! Ingen som nappar på att designa bloggen?

EN OTROLIGT SNYGG BILD PÅ MIG, ELLER VAD SÄGER NI?


school

Okej, nu ser det ut som om jag är värsta kattnörden... men tänk för att jag kanske är det också? Haha...


DESIGN

Någon som är intresserad att av att göra mig en riktigt najs design? Om någon hakar så lovar jag att blogga minst 3 gånger i veckan! Låter inte det som en bra överenskommelse? :)



RSS 2.0