Dagen

Det ville sig inte!

nyhetsbildSten Sture mötte tidigare idag Alunda i division II , med sitt U-lag.

Dagens match, i den uppländska dam tvåan, mot Alunda IBF kunde ha börjat bättre, de tar ledning efter bara 14 sekunder! Sture tjejerna lyckas att göra en snabb replik med att kvittera drygt en och en halv minut senare.
Det är Hanna C som skjuter i mål efter ett frislagspass från Towe.
Sture tjejer fortsätter att skapa chanser framför Alundas mål men får inte till något riktigt avslut.
Istället så lyckas Alunda göra sitt andra mål efter knappt nio minuter, de kontrar efter ett felpass i anfallszon av Sture tjejerna. De sista 10 minuterna av perioden fortsätter Sture att trycka på mot motståndarnas mål men lyckas inte att få till något mål.
Andra perioden ser i princip ut som den första Sture tjejerna kämpar vidare i Alunda zonen utan att lyckas få till något mål. När sedan Malin i mål skadar ett finger, så får vi sätta in Olivia i mål medan Malin plåstras om, och vi har oturen att göra självmål innan Olivia ens har fått röra vid bollen. Innan Malin har kommit tillbaka i målet så hinner Alunda även att göra sitt fjärde mål.
Under hela tredje perioden trycker Sture tjejerna på mot motståndarkassen, men bollen ville inte leta sig in bakom Alundas storspelande målvakt.
Slutresultat: 1-4. Därmed såg Alunda till att Sten Sture U inkasserade sin andra förlust!
I Sture förtjänar Michelle, Fanny och Hanna extra beröm för dagen.

I den andra matchen så slog vi frötuna med 5-1! Mycket rolig match! :)