Jag och Elin satt kvar i skolan tills klockan stod på 17.12. Vem fan är kvar så länge? Jag förstår iaf kemin rätt bra nu, allt med mol, dipoler, koncentrationer osv... aja efter att ha "working 9 to 5" så var man lagom trött när man kom hem. Åt mat för två och sen sjönk jag ner i soffan. Somnade framför Shottas med lille kissemissen i knät :) Vaknade sedan två timmar senare och gick upp och la mig i min säng! (DÅLIG IDÉ!!!) Vaknade senare och kollade på klockan 23.23, jaha då var dte läggdags då? men då hade ju jag redan sovit i 5 timmar. JACKPOT! kan verkligen inte sova nu :( någon med ett bra knep för att somna lättare? :D

bruden till höger fyllde år idag (igår?) och det firar vi här på bloggen! puss på er

Sten Stures U-tjejer bröt trenden!

Stures U-lag tog 3 säkra poäng i lördagskvällens match mot Västerlöfsta.

Efter två matcher som gett endast en poäng så är U-tjejerna i Sten Sture tillbaka som vinnare igen.
Kvällens match mot Västerlöfsta IBF såg på förhand ut att bli en svår nöt att knäcka!
Laget hade flera spelare på sjuklistan men trots det så fick vi ihop tolv spelare och målvakt.
Vi hade överskott på backar idag så Tomas och Linda flyttade upp två av backarna i anfallet, vilket skulle visa sig vara ett smart drag!
Matchen inleddes lite trevande men Sture fick efter ca 5 minuter igång spelet och flyttade upp spelet i anfallszon.
Drygt 11 minuter in i matchen visade, den för dagen uppflyttade backen, Tove vägen med ett välplacerat skott i bortre burgaveln det var Hanna E som assisterade.
Tjejerna fortsatte att producera målchanser efter första målet och med knappt två minuter kvar av perioden bryter Jojjo ett misslyckat kontrings försök från Väserlöfsta och tar sig, på egen hand, in i slottet och sätter upp bollen i krysset bakom en något skymd målvakt!
Andra perioden hann bara bli två och en halv minut gammal innan det var dags för mål igen, den här gången så är det Lövet som i princip kopierar Jojjos mål.
När motståndarförsvaret blir lite för stillastående gör Hanna E 4-0 på pass från Kajsa.
Med fyra måls ledning kunde Sture tjejerna verkligen spela ut och 5-0 kom ganska omgående, det var Kajsa som sköt direkt på ett frislagspet från Hanna E och bollen letade sig in vid målvaktens närmsta stolpe.
Kajsa nöjde sig inte med det målet utan gjorde ett till, den här gången utan assist. Efter det målet tog våra motståndare Time out och försökte flytta upp spelet på Stures planhalva utan någon större lycka. Istället gör Emelie E 7-0 på ett skott som styr på målvakten in i mål, Emma stod för förarbetet.
Västerlöfsta tillåts att göra ett tröstmål på en i övrigt stabilt spelande Lina i Sture målet.
Med vinst resultatet 7-1 så är Sture tjejerna åter i vinnarcirkeln!
Det som på förhand såg svårt ut blev i slutändan en komfortabel seger. Till skillnad från de två tidigare matcherna såg spelet mycket rejälare ut idag!