LOSDALEN!!!!!!!

Imorgon ska jag åka buss helt själv i 7 timmar. Ifall någon överhuvudtaget bryr sig om mig så kan den väl ringa mig? Jag är SÅÅ jävla taggad på lofsis just nu!!!!
Måste packa ööh "Jalla bye" haha mli bondläpp bre hahahaha



De som vill önska mig ett gott nytt kan ju passa på att ringa mig på nyår också! Uppskattas :)




Jullov

I TORSDAGS KOM LOUISA HEM!
Så igår fick jag träffa na', dock inte så länge som jag hade velat :(

Ja, nu är det bara  någon timme kvar tills jag åker till Öland. Ska bli så himla trevligt och skönt, har verkligen saknat mojjmojj och mojjfajj. Det blir självklart en hel del kvällar inne i Kalmar hos favorit-kusinerna, Snygg-Jens (numera känd som Gangsta-Jens) och Klasieboy! Fick höra att Jensa hade införskaffat 4 doser till sitt tv-spel, så nu hoppas jag på råmycket x-box 360 live GIBB! Jag kan väl iaf låtsas att jag försöker prata som dom där nere hahaha, gutt va?
Nä, fy vad töntig jag känner mig!

Sen blir det Lofsdalen 07/08!! Ja du hörde rätt, det ska firas nyår där uppe! Jag ska bo i Östlings crib, fyfan va kul det kommer bli!

SlalomSkoterBadaitunnaSkidorGodmatSkoterRaketerPlaystation1SlalomÖvertröttmedAnnaKarinssportbodTavernanSlalom

TUSEN HÅL I NACKEN ANNA!

22/12 - 27/12 Öland
30/12 - 5/1 Lofsdalen

Ni som läser det här kan ju lägga en kommentar, vore trevligt att veta vilka som läser min blogg! :)


JAAAAAAAA

6-3

DM-Final mot BKV Norrtälje och en SM-plats! Göttt fyfaaaan!

yeah!

Spana in de coolaste nissarna någonsin!


Wow! Eller?

image73

Jag ställer mig frågan: Hur många är det som spelar golf i Sverige?

LUCIA CUPEN!

Uppe med tuppen! tänkte jag som hade gått upp kl 07.00 på lördag morgon för att lira de tre första matcherna i lucia cupen!
Första matchen var mot TÖFF (även kallade för NÖFF av Elina). Vi tog hem den med 2-1, riktigt uselt spel från vår sida, men vinst som vinst va? Måste bara tillägga att Joffa står för årets mål där! Skjuter med vänster fot på halv volley in bollen i bortre krysset, naaaaaaajz!
Andra matchen var mot Storvreta. Vinst även där med 1-0 dåligt spel igen!!
Sista och tredje matchen var mot Knivsta. Vi hade laddat upp rejält inför den matchen. Det var liksom inget "åh, vad jag är taggad" det var " DÖDAAAAAAAAA" som gällde! Vilket också gav resultat! Vilket jävla finlir vi bjöd på! 3-0!
9 poäng till oss, och vinnare i gruppen! Inte blev jag svettig den här speldagen inte.

Men det var snabbt ändrat, iväg drog jag på en innebandymatch mot Stenhagen. Förlust med 6-3, men jag menar, en vinnare måste väl förlorar någon gång, eller? Fast nu ere inte riktigt så va, det här var femte förlusten på raken.. Förstår inte riktigt vad som händer? Finns inte så mycket att säga mer än att det inte är så värstans kul just nu.
Amanda kom och kikade på matchen, sen kidnappade jag och pappa henne hem till oss där hon också skulle sova hos mig, trevligt trevligt :) Det är då jag släpper bomben! Kvartsfinalsgruppspel söndag"morgon" med samling 04.50 hihi. Men är det inte amanda som sitter där på läktaren och får träsmak i baken mitt i natten? Tjejerna i laget trodde hon var typ, jaa konstig iaf? hahaha.. Jag var ovanligt pigg? hade sovit 4 timmar. Alltså smaka på att min klocka var ställd på 03:26. Det är inte mänskligt?! Taggad på match mot IK Fyris, ett division 2 lag. Vi hade inget att förlora, men förlora det gjorde vi! 4-0 till dom och lite små deppiga miner här och var.
Sedan var det dags för oss att ta emot GUSK som den här säsongen åkte ner från 1an. Förlust även där med 3-0.
Nu var vi lagom trötta och ville mest hem och sova. Knivsta hade gått vidare som bästa tvåa dagen innan, så det var cupens sista motstånd. Egentligen en jävligt obetydlig match. Vi drog igång på samma sätt som förra gången " DÖDAAAAAAAA" och visst gjorde vi det, men inte med samma utdelning på mål. 1-0 till oss. NU var vi verkligen trötta! Bäline tog "oväntat" hem cupen, grattis till dom! Hade inte velat sett något annat lag som vinnare.

Måste också ge lite cred till mamma Cissi Jansson!

Någon mer än jag som ska börja jobba på posten den 14 dec med tiderna 08.00 - 15.00?

ps. johanna är kåt på mig


Sofia Torstensson

Jag gillar dig!

image72

skönt

Min dag:
06:55 Dusch
07:20 Frulle
07:30 Snoozar om
08:00 Vaknar igen
08:05 Går till bussen
08:45 Fem min sen som vanligt
09:00 Jobbar lite på mitt Ma A Projekt
11:20 Går till bussen
11:45 Tandis ger mig 2 nya tider, avtryckning och .................... :D
12:00 Firar mig själv med en take away sallad på Cupido
12:15 Bussen hem
12:30 Slänger i mig hela salladen
12:45 Somnar framför saltkråkan i soffan
18:15 Vaknar av att pappsen vill att jag ska hänka på och handla
19:47 Jaa, och nu sitter jag här.


Känner att den där "powernapen" blev allt för lååång?
Nu ska jag väl fortsätta med mitt Matte projekt, så ciao!


Tvunget att ses!



ÄNTLIGEN TÄNKER NI!

Okej jag vet, jag veeet! På senaste tiden har det liksom vart döare här än Andreas som äntligen åkte ut ur idol! TACK SVERIGE! Även fast ni är världens trögaste!

Jag fick ett askul sms från Anna som hon hade hittat på sin mammas mobil.
"Tack för tröjan och telefonen! Hälsningar ditt fadderbarn Modoyo!" Sen är det en bild (som är tagen med en mobilkamera) på en mörk kille i en röd tröja med ett nazist tecken på! Det var väl ändå lite kuuul? :D

Förra helgen så lekte jag med ingen mindre än Anna Östling. Hon var vimsigare än vanligt, och tro mig då är Anna vimsig! Vi skulle laga Spaghetti Carbonara, Anna utsågs till att läsa receptet medans jag fick slava i köket.. Så att ingenting skulle gå fel liksom! Sen kläcker hon ur sig: Rör ner äggstockarna i den rivna osten. Liksom vadfaaaaaaan! Rör ner äggsmeten i den rivna osten! Snusk-Anna :) Kan också berätta att denna dam ska få äran att bjuda upp mig till hennes familjs stuga över nyår! Kommer bli så himla mysigt i Lofsdalen med er! :)

Jag och min bal-pal Martin har förresten årets låt på gång! Skojjar inte! Jag avslutar med en bild på mig och min saknade bal-pal!

image71

RSS 2.0